Zobrazeno 1 - 10
of 102
pro vyhledávání: '"Vujadinović D"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Transplantation Proceedings July-August 2015 47(6):1595-1599
Autor:
Vujadinović Dragica
Publikováno v:
Pravni Zapisi, Vol 15, Iss 1, Pp 57-88 (2024)
The aim of this article is to explore prevalent absence of conceptions of gender justice within mainstream political theories and to point out the crucial importance of gender justice for theories of justice and for practicing justice. The first part
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/21844f383fa54f3c840b85b5ace305d1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Đerčan Bojan, Vujasinović Vesna, Bjelajac Dajana, Radivojević Goran, Vukić Milan, Vujadinović Dragan
Publikováno v:
Zbornik radova Departmana za geografiju, turizam i hotelijerstvo, Vol 2023, Iss 52-2, Pp 98-110 (2023)
Sunflowers have emerged as a significant global crop with extensive economic, agricultural, and nutritional significance. This article presents a comprehensive analysis of sunflower production in the Autonomous Province of Vojvodina, Serbia, delving
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/112fbeabd4aa4975b7d109b1caff6a14
Autor:
Tomović, V.V., Vujadinović, D., Grujió, R., Jokanović, M., Kevrešan, Ž., Škaljac, S., Šojić, B., Vasilev, Dragan, Kocić-Tanackov, Sunčica, Hromiš, N.
Publikováno v:
Fleischwirtschaft
The study investigated how variations in endpoint internal roasting temperatures of 51, 61, 71, 81 and 91 °C influenced mineral contents (mg/100 g WW, wet weight) of pork loin (M. longissimus thoracis et lumborum, n= 12). Pork was roasted in oven se
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______9677::f845e884c5479712e5410a95abd6c8a1
https://hdl.handle.net/21.15107/rcub_veterinar_1332
https://hdl.handle.net/21.15107/rcub_veterinar_1332