Zobrazeno 1 - 10
of 39
pro vyhledávání: '"Vučić, Tanja"'
Autor:
Barać, Miroljub1, Vučić, Tanja1 tvucic@agrif.bg.ac.rs, Barać, Nevena1, Ignjatović, Ivana Sredović1, Hasanbašić, Nermina2, Dizdarević, Tarik2, Miljanić, Radivoje3, Martinović, Aleksandra4, Sarić, Zlatan2
Publikováno v:
Dairy / Mljekarstvo. Jul-Sep2024, Vol. 74 Issue 3, p195-207. 13p.
Autor:
Vučić, Tanja1 tvucic@agrif.bg.ac.rs, Milinčić, Danijel1, Žilić, Slađana2, Ignjatović-Sredović, Ivana1, Sarić, Zlatan3, Ećim-Đurić, Olivera1, Kostić, Aleksandar1, Barać, Miroljub1
Publikováno v:
Dairy / Mljekarstvo. 2020, Vol. 70 Issue 4, p253-265. 13p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Vučić, Tanja, Milinčić, Danijel, Žilić, Slađana, Ignjatović-Sredović, Ivana, Sarić, Zlatan, Ećim-Djurić, Olivera, Kostić, Aleksandar, Barać, Miroljub
Publikováno v:
Mljekarstvo
The influence of simulated in vitro digestion on antioxidant potential of protein fractions of traditional Serbian white-brined cheeses was investigated. Water-soluble (WSF) and water-insoluble fractions (WINF) of three cow’s and three ovine white-
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_____10029::add66c27046f1aa555b996bd2410a4f4
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/bitstream/id/23157/The_effect_of_in_pub_2021.pdf
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/bitstream/id/23157/The_effect_of_in_pub_2021.pdf
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Vučić, Tanja R.
Publikováno v:
Универзитет у Београду
Fermentisani mlečni proizvodi predstavljaju veoma raznovrsnu grupu proizvoda. Zbog dobrih senzornih osobina, lake svarljivosti i odgovarajućih dijetetskih svojstava, proizvodnja i potrošnja ove grupe proizvoda je poslednjih godina u velikom porast
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::80f4cfa1558799ebc34b6293bed1896d
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/bitstream/id/1273/24.pdf
http://aspace.agrif.bg.ac.rs/bitstream/id/1273/24.pdf