Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Vreeker, Rob"'
Autor:
Fang, Yapeng, Li, Liangbin, Vreeker, Rob, Yao, Xiaolin, Wang, Jianguo, Ma, Qing, Jiang, Fatang, Phillips, Glyn O.
Publikováno v:
In Carbohydrate Polymers 30 August 2011 86(3):1145-1150
Publikováno v:
In Food Quality and Preference 2004 15(4):375-382
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids 2004 18(6):1023-1031
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids 2004 18(4):547-556
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids 2002 16(2):127-138
Publikováno v:
In Carbohydrate Polymers 2002 47(2):99-108
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of the Science of Food & Agriculture; Feb2005, Vol. 85 Issue 3, p354-362, 9p
Autor:
Klooster JR; Unilever R&D Vlaardingen, Foods Research Centre, Olivier van Noortlaan 120, 3133 AT Vlaardingen, The Netherlands., Druaux C, Vreeker R
Publikováno v:
Journal of agricultural and food chemistry [J Agric Food Chem] 2005 Jun 01; Vol. 53 (11), pp. 4503-9.