Zobrazeno 1 - 10
of 34
pro vyhledávání: '"Voyer, Luis"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Voyer, Luis E, Alvarado, Caupolicán
Publikováno v:
Medicina (Buenos Aires), Volume: 79, Issue: 2, Pages: 137-143, Published: APR 2019
La cocción de los alimentos a altas temperaturas en calor seco, produce ciertas modificaciones organolépticas que los hace especialmente apetecibles y objetos de adicción. Esto es resultado de la reacción de Maillard, o glicación, que se produce
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______617::3a7c2d0ad9f62c01d9c4ca157780bf39
http://www.scielo.org.ar/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0025-76802019000300008&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.org.ar/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0025-76802019000300008&lng=en&tlng=en
Autor:
Alvarado, Caupolicán, Balestracci, Alejandro, Toledo, Ismael, Martin, Sandra Mariel, Beaudoin, Laura, Voyer, Luis Eugenio
Publikováno v:
In NEFROLOGÍA March-April 2022 42(2):203-208
Autor:
Voyer, Luis E.1 drvoyer@email.com, Alvarado, Caupolican2, Cuttica, Rubén J.3, Balestracci, Alejandro2, Zardini, Marta4, Lago, Néstor5
Publikováno v:
Iranian Journal of Kidney Diseases. May2013, Vol. 7 Issue 3, p231-234. 4p. 2 Color Photographs.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Gonzalez, Silvia B.1, Voyer, Luis E.2, Corti, Silvia2, Quadri, Beatriz E.2, Gogorza, Cecilia2, Bortolazzo, Carolina2, Alvarado, Caupolicán1 malealvar56@yahoo.com
Publikováno v:
Pediatric Nephrology. Dec2004, Vol. 19 Issue 12, p1371-1374. 4p.
Autor:
VOYER, LUIS E., ALVARADO, CAUPOLICÁN
Publikováno v:
Medicina (Buenos Aires); mar/abr2019, Vol. 79 Issue 2, p137-143, 7p, 1 Diagram
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.