Zobrazeno 1 - 10
of 22
pro vyhledávání: '"Voudouris, E."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of the American Oil Chemists' Society (JAOCS); Jun1984, Vol. 61 Issue 6, p1051-1056, 6p
Publikováno v:
International Journal of Food Science & Technology; Aug1985, Vol. 20 Issue 4, p419-428, 10p
Publikováno v:
Journal of the American Oil Chemists' Society (JAOCS); Dec1968, Vol. 45 Issue 12, p825-829, 5p
Autor:
Voudouris, E.
Publikováno v:
Zeitschrift für Lebensmitteluntersuchung und -Forschung A; April 1975, Vol. 157 Issue: 5 p287-290, 4p
Autor:
Voudouris, E.
The stability of potassium iodide in iodized salt has been studied with respect to the purity of the salt used as raw material. It has been found that the iodized salt prepared from high purity salt and preserved under proper conditions (protection f
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::33526e5000f32648cd0941cee25f585d
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3012182
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3012182
Lebensmittel-Wissenschaft & Technologie
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_____10561::e2568d2556690b64a7966b3da88c657f
http://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/8195
http://olympias.lib.uoi.gr/jspui/handle/123456789/8195
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.