Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Voss, Glenise B."'
Publikováno v:
In Process Biochemistry August 2019 83:137-147
Autor:
Coscueta, Ezequiel R., Amorim, Maria M., Voss, Glenise B., Nerli, Bibiana B., Picó, Guillermo A., Pintado, Manuela E.
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 May 2016 198:36-44
Publikováno v:
Beverages; Jun2023, Vol. 9 Issue 2, p45, 18p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
Submitted by Maria João Pinto (mjpinto@porto.ucp.pt) on 2018-12-19T12:02:02Z No. of bitstreams: 1 Impact_of_fructose_and_fructooligosaccha.pdf: 527277 bytes, checksum: 9c24e54afb3454704f32a6c6cc6c630b (MD5) Made available in DSpace on 2018-12-19T13:
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::20fdc7bf9c509f6b40d282e58b7e752d
https://hdl.handle.net/10400.14/26460
https://hdl.handle.net/10400.14/26460
Publikováno v:
Universidade Católica Portuguesa
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::1a830836b4a9d2a9640fd52584fdd8f5
https://ciencia.ucp.pt/en/publications/ac6c4ea4-b83c-4486-af03-6d16c95abc80
https://ciencia.ucp.pt/en/publications/ac6c4ea4-b83c-4486-af03-6d16c95abc80