Zobrazeno 1 - 10
of 175
pro vyhledávání: '"Vorster, H.H"'
Publikováno v:
In Nutrition Research 2002 22(3):239-256
Publikováno v:
South African Medical Journal; Vol 85, No 4 (1995)
No Abstract.
Autor:
Oosthuizen, W., Vorster, H.H., Vermaak, W.J.H., Smuts, C.M., Jerling, J.C., Veldman, F.J., Burger, H.M.
Publikováno v:
European Journal of Clinical Nutrition. Jun1998, Vol. 52 Issue 6, p419. 6p. 5 Charts.
Autor:
Vorster, H.H.
Not sure whether PDF can be uploaded Key Messages "Nutrient adequacy, a result of consumption of sufficient amounts of all essential nutrients and energy to meet individual requirements, is a prerequisite for normal growth, development and health. "
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::fdd17e584794b41137e026561478475a
https://doi.org/10.1159/000362290
https://doi.org/10.1159/000362290
The objective of this paper is to review recent scientific evidence to support the food-based dietary guideline (FBDG): “Eat dry beans, split peas, lentils and soya regularly”. In this review, legumes are synonymous with the term “pulses”, wh
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::12b6b6d469108f295667551ab35d153d
https://hdl.handle.net/10394/16522
https://hdl.handle.net/10394/16522
A national working group recently reached consensus that a guideline message for milk consumption should form part of the set of revised food-based dietary guidelines (FBDGs) for South Africa. The message was formulated as: “Have milk, maas or yogh
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::1bc8acff7e925f9ba890dfcbe3dbfd52
https://hdl.handle.net/10394/16524
https://hdl.handle.net/10394/16524
Publikováno v:
Introduction to Human Nutrition / M.J. Gibney; H.H. Vorster; F.J. Kok.-[S.l.] : Blackwell Publishing, 2002
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::18dbaf11da36c2da352af8c7a8f30858
https://research.wur.nl/en/publications/introduction-to-human-nutrition
https://research.wur.nl/en/publications/introduction-to-human-nutrition
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Annals of the New York Academy of Sciences; 2001, Vol. 936 Issue 1, p634-638, 5p