Zobrazeno 1 - 10
of 83
pro vyhledávání: '"Vorst, Oscar"'
Autor:
Vorst, Oscar Frederik Jozef.
Univ., Diss.--Utrecht, 1992.
Zsfassung in niederl. Sprache.
Zsfassung in niederl. Sprache.
Externí odkaz:
http://www.gbv.de/dms/bs/toc/131124951.pdf
Autor:
Vorst, Oscar
Publikováno v:
The Coleopterists Bulletin, 2008 Jun 01. 62(2), 185-188.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/27571108
Autor:
Joosen, Ronny, Cordewener, Jan, Supena, Ence Darmo Jaya, Vorst, Oscar, Lammers, Michiel, Maliepaard, Chris, Zeilmaker, Tieme, Miki, Brian, America, Twan, Custers, Jan, Boutilier, Kim
Publikováno v:
Plant Physiology, 2007 May 01. 144(1), 155-172.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/40065329
Autor:
Hoeberichts, Frank A., van Doorn, Wouter G., Vorst, Oscar, Hall, Robert D., van Wordragen, Monique F.
Publikováno v:
Journal of Experimental Botany, 2007 Jan 01. 58(11), 2873-2885.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/24036827
Autor:
Moco, Sofia, Bino, Raoul J., Vorst, Oscar, Verhoeven, Harrie A., de Groot, Joost, van Beek, Teris A., Vervoort, Jacques, de Vos, C. H. Ric
Publikováno v:
Plant Physiology, 2006 Aug 01. 141(4), 1205-1218.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/20205847
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Analytical Biochemistry 2002 308(1):5-17
Autor:
Vorst, Oscar1 oscar.vorst@naturalis.nl, Fery, Hans2 hanfry@aol.com
Publikováno v:
Tijdschrift voor Entomologie. 2014, Vol. 157 Issue 2/3, p145-149. 5p.
Autor:
van Veelen Peter A, Schenk Martijn F, Vorst Oscar, Salentijn Elma, Mitreva Makedonka, van der Schoot Johanna, Goryunova Svetlana V, van Herpen Teun WJM, Koning Frits, van Soest Loek JM, Vosman Ben, Bosch Dirk, Hamer Rob J, Gilissen Luud JWJ, Smulders Marinus JM
Publikováno v:
BMC Genomics, Vol 7, Iss 1, p 1 (2006)
Abstract Background Bread wheat (Triticum aestivum) is an important staple food. However, wheat gluten proteins cause celiac disease (CD) in 0.5 to 1% of the general population. Among these proteins, the α-gliadins contain several peptides that are
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9ea1f2a53e544adfb3ebce9467957b37