Zobrazeno 1 - 10
of 23
pro vyhledávání: '"Voogt, Juliën"'
Autor:
Voogt, Juliën, Humblet-Hua, Nam-Phuong, Geerdink, Peter, Beelen, Brigit, Mulder, Wim, Safi, Carl
Publikováno v:
In Food and Bioproducts Processing May 2023 139:1-10
Autor:
Safi, Carl, Humblet, Nam-Phuong, Geerdink, Peter, Theunissen, Mira, Beelen, Brigit, Voogt, Juliën, Mulder, Wim
Publikováno v:
In Bioresource Technology Reports June 2022 18
Autor:
Croxatto Vega, Giovanna, Sohn, Joshua, Voogt, Juliën, Birkved, Morten, Olsen, Stig Irving, Nilsson, Anna Ekman
Publikováno v:
In Resources, Conservation & Recycling April 2021 167
Lignocellulosic biomass is an underutilised renewable resource. Using this biomass for biobased applications is hampered by a lack of possibilities to efficiently link the biomass to markets which include both energy applications such as heat and ele
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::12464bdd8849c5d8c97db8abf12fffcf
https://research.wur.nl/en/publications/to-be-or-not-to-be-a-biobased-commodity-assessing-requirements-an
https://research.wur.nl/en/publications/to-be-or-not-to-be-a-biobased-commodity-assessing-requirements-an
Autor:
Vega, Giovanna Croxatto, Sohn, Joshua, Voogt, Juliën, Nilsson, Anna Ekman, Birkved, Morten, Olsen, Stig Irving
Publikováno v:
In Resources, Conservation & Recycling: X September 2020
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Brewers Spent Grain (BSG) is a side stream from beer production which is currently largely valorised for animal feed. Alternatively, it could also serve as a food ingredient; with an eye on nutritional value (relatively high content of dietary fibre
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::ba69afa9561b84c4b8233a1d56bac685
https://research.wur.nl/en/publications/new-application-of-brewers-spent-grain-for-food
https://research.wur.nl/en/publications/new-application-of-brewers-spent-grain-for-food
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.