Zobrazeno 1 - 10
of 62
pro vyhledávání: '"Volschenk, Heinrich"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Volschenk, Heinrich
Dissertation (PhD)--University of Stellenbosch, 2002.
ENGLISH ABSTRACT: L-Malic and tartaric acid are the most prominent organic acids in wine and playa crucial role in winemaking processes and wine quality, including the organoleptic quality an
ENGLISH ABSTRACT: L-Malic and tartaric acid are the most prominent organic acids in wine and playa crucial role in winemaking processes and wine quality, including the organoleptic quality an
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/10019.1/52728
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bosch, Caylin, Toplis, Barbra, Van Staden, Anton DuPreez, Volschenk, Heinrich, Smith, Carine, Dicks, Leon, Botha, Alfred
Publikováno v:
International Microbiology; 20240101, Issue: Preprints p1-9, 9p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Husnik, John I., Volschenk, Heinrich, Bauer, Jurgen, Colavizza, Didier, Luo, Zongli, van Vuuren, Hennie J.J.
Publikováno v:
In Metabolic Engineering 2006 8(4):315-323
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Journal of Biotechnology 2005 118(4):353-362
Autor:
Trollope, Kim M.1 (AUTHOR), Volschenk, Heinrich1 (AUTHOR), Görgens, Johann F.2 (AUTHOR), Bro, Rasmus3 (AUTHOR), Nieuwoudt, Hélène H.4 (AUTHOR) hhn@sun.ac.za
Publikováno v:
Analytical & Bioanalytical Chemistry. Feb2015, Vol. 407 Issue 6, p1661-1671. 11p. 1 Chart, 5 Graphs.