Zobrazeno 1 - 10
of 18
pro vyhledávání: '"Volpelli, La"'
Autor:
Minelli, G, Macchioni, P, Belmonte, Am, Mezzetti, F, Scutaru, C, Volpelli, La, Fava, P, Lo Fiego, Dp
The effects of including extruded linseed in pig diets supplemented with either polyphenol-rich red grape skin extract (3 g kg-1) or synthetic antioxidants (200 mg kg-1 α- tocopheryl acetate plus 0.21 mg kg-1 of selenium) on shelf-life of pork store
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::e5c2a12f2eea00b8acbd3688f2e18b26
http://hdl.handle.net/11585/735968
http://hdl.handle.net/11585/735968
Publikováno v:
Italian Journal of Animal Science, Vol 3, Iss 3, Pp 259-266 (2010)
The aim of the experiment was to provide an objective indication on the optimal ageing time of meat from ItalianSimmental (IS) young bulls, the most important commercial category of the breed. The research was carried out on 10young bulls slaughtered
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.