Zobrazeno 1 - 10
of 222
pro vyhledávání: '"Volatile profiles"'
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 12, p 1922 (2024)
In this study, the influence of the distillation system, geographical origin, and aging time on the volatiles of brandy was investigated. An untargeted metabolomics approach was used to classify the volatile profiles of brandies based on the presence
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/67846c7719c24109b9a735ceb4dc907d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Peng Guan, Changjiang Ding, Jingli Lu, Wurile Bai, Jiaqi Liu, Junjun Lian, Zhiqing Song, Hao Chen, Yun Jia
Publikováno v:
Current Research in Food Science, Vol 9, Iss , Pp 100856- (2024)
The study explored the use of current fluid dynamics drying technology for apricot abalone mushroom, examining how different output voltages (15, 25, and 35 kV) affected drying characteristics, microstructure, and volatile components. Comparisons wer
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8826d38674614b3e8e3e17c168fe8a31
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 15, Iss , Pp 100423- (2022)
In this study, the volatile fingerprints of GC-IMS showed great differences on the volatile profiles of Molixiang grapes collected from three different regions of China, which suggested that aroma of table grapes could be largely impacted by origin a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/59d422c142264c55a68687c2ef2f0da5
Autor:
Iva Šikuten, Petra Štambuk, Ivana Tomaz, Cecile Marchal, Jasminka Karoglan Kontić, Thierry Lacombe, Edi Maletić, Darko Preiner
Publikováno v:
Frontiers in Plant Science, Vol 13 (2022)
Grape volatile organic compounds (VOCs) play an important role in the winemaking industry due to their contribution to wine sensory characteristics. Another important role in the winemaking industry have the grapevine varieties used in specific regio
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/12d27b04854942e29043c2a2acbb9f91
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Tamara Fukalova Fukalova, Estela Moreno-Peris, María Dolores García-Martínez, María Dolores Raigón Jiménez
Publikováno v:
Frontiers in Nutrition, Vol 9 (2022)
Wild edible plants have played an important role in traditional diets, including the Mediterranean diet. Many of these plants have acquired an undervalued status, since they are under-appreciated in terms of their nutritional, organoleptic qualities,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/eeec96e762084b7c9373c5c68c239040