Zobrazeno 1 - 10
of 471
pro vyhledávání: '"Volatile fatty acids (VFAs)"'
Publikováno v:
In Bioresource Technology Reports February 2024 25
Autor:
Jingya Liu, Jingang Huang, Huanxuan Li, Binfang Shi, Yueheng Xu, Jie Liu, Dong Zhang, Junhong Tang, Pingzhi Hou
Publikováno v:
Water Science and Technology, Vol 85, Iss 4, Pp 1191-1201 (2022)
Fermentative volatile fatty acids (VFAs) production from waste activated sludge (WAS) under moderate temperature is a promising way for resource and energy regeneration in municipal wastewater treatment plants (MWTPs). In this study, the effect of te
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ed32a9d1aac14db1be733a530eba5053
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Kosuke Minami, Hisami Kobayashi, Masaaki Matoba, Yuko Kamiya, Subrata Maji, Takahiro Nemoto, Masanori Tohno, Ryoh Nakakubo, Genki Yoshikawa
Publikováno v:
Biosensors, Vol 13, Iss 2, p 152 (2023)
The measurement of volatile fatty acids (VFAs) is of great importance in the fields of food and agriculture. There are various methods to measure VFAs, but most methods require specific equipment, making on-site measurements difficult. In this work,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8e4eb23ce31044759ef034d663bec46d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 12, Iss 13, p 6541 (2022)
Oleaginous yeasts have attracted increasing scientific interest as single cell oil (SCO) producers. SCO can be used as a fossil-free fuel substitute, but also as a source of rarely found odd-chain fatty acids (OCFAs), such as C15, C17, and C25 fatty
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d8773f326f80444d91af26fa4b4b9023