Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Voelker, Adrienne L."'
Chemical stability and reaction kinetics of thiamine mononitrate in the aqueous phase of bread dough
Publikováno v:
In Food Research International February 2021 140
Publikováno v:
In Food Research International October 2020 136
Publikováno v:
In Food Research International October 2018 112:443-456
Publikováno v:
BMC Chemistry. 8/12/2021, Vol. 15 Issue 1, p1-14. 14p.
Additional file 1: Table S1. Percent TMN remaining after storage at the specified conditions over time: A) 25 °C, B) 40 °C, C) 60 °C, D) 70 °C, and E) 80 °C. Table S2. Percent TClHCl remaining after storage at the specified conditions over time:
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::7088396ec8be3ce7c263616ef1be1e63
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.