Zobrazeno 1 - 10
of 24
pro vyhledávání: '"Voda, M.A."'
Publikováno v:
In Chemical Engineering Science 2008 63(19):4694-4703
Publikováno v:
In Journal of Magnetic Resonance January 2005 172(1):98-109
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Voda, M.A., Van Duynhoven, J.
Publikováno v:
Mobile NMR and MRI
Mobile NMR and MRI. Cambridge, UK: Royal Society of Chemistry
Mobile NMR and MRI. Cambridge, UK: Royal Society of Chemistry
In food research and development, relaxometric and diffusometric benchtop NMR methods have been used to obtain quantitative phase compositional and food microstructural parameters in a routine manner. The most commonly used applications are assessmen
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::1ed90645439274bd10c42767dd005498
https://research.wur.nl/en/publications/bench-top-nmr-food-solid-fat-content-determination-and-emulsion-d
https://research.wur.nl/en/publications/bench-top-nmr-food-solid-fat-content-determination-and-emulsion-d
Publikováno v:
Magnetic Resonance in Food Science – Food for Thought. London: RSC Books
Magnetic Resonance in Food Science – Food for Thought
Magnetic Resonance in Food Science – Food for Thought
The use of spin-diffusion NMR for the measurement of domain sizes in multiphase materials has shown an increasing interest in the last decade, in particular for the study of polymers and biomaterials that exhibit structural micro-heterogeneity. The m
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::06f2ad27b868663f2d25f9916cd4086b
https://research.wur.nl/en/publications/domain-sizes-in-triglyceride-crystal-networks-by-1h-spin-diffusio
https://research.wur.nl/en/publications/domain-sizes-in-triglyceride-crystal-networks-by-1h-spin-diffusio
Autor:
Voda, M.A.1, van Duynhoven, J. john-van.duynhoven@unilever.com
Publikováno v:
Trends in Food Science & Technology. Dec2009, Vol. 20 Issue 11/12, p533-543. 11p.
Autor:
Kriesten, E.1, Voda, M.A.2, Bardow, A.3, Göke, V.4, Casanova, F.2, Blümich, B.2, Koss, H.-J.4, Marquardt, W.1 wolfgang.marquardt@avt.rwth-aachen.de
Publikováno v:
Fluid Phase Equilibria. Mar2009, Vol. 277 Issue 2, p96-106. 11p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Magnetic Resonance Imaging 2007 25(4):547-547