Zobrazeno 1 - 10
of 255
pro vyhledávání: '"Voća, Sandra"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Dujmović, Mia, Kurek, Mia, Mlinar, Zdenko, Radman, Sanja, Opačić, Nevena, Pišonić, Petra, Voća, Sandra, Šic Žlabur, Jana
Publikováno v:
Applied Sciences (2076-3417); Aug2024, Vol. 14 Issue 15, p6563, 31p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Šic Žlabur, Jana, Colnar, Dario, Voća, Sandra, Lorenzo, Jose M., Munekata, Paulo E.S., Barba, Francisco J., Dobričević, Nadica, Galić, Ante, Dujmić, Filip, Pliestić, Stjepan, Brnčić, Mladen
Publikováno v:
In Ultrasonics Sonochemistry September 2019 56:372-377
Autor:
Opačić, Nevena, Radman, Sanja, Dujmović, Mia, Uher, Sanja Fabek, Benko, Božidar, Toth, Nina, Petek, Marko, Čoga, Lepomir, Voća, Sandra, Žlabur, Jana Šic
Publikováno v:
Frontiers in Plant Science; 2024, p1-17, 17p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal on Processing and Energy in Agriculture, Vol 23, Iss 2, Pp 73-77 (2019)
Berry fruits are a rich source of various nutrients, while their products also represent a nutritionally valuable source. Technological processes are developing in the direction of minimal processing techniques, avoiding intensive heat treatments and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/35bdc135bc504fe3a973f5dadab8eb31
Autor:
Opačić, Nevena, Šic Žlabur, Jana, Sikirić, Lucijan, Petek, Marko, Čoga, Lepomir, Fabek Uher, Sanja, Benko, Božidar, Toth, Nina, Voća, Sandra, Radman, Sanja
Publikováno v:
Acta Horticulturae. :333-340
Stinging nettle (Urtica dioica L.) is a perennial plant species that is often perceived as a weed, but in recent years it has attracted interest for its medicinal and nutritional properties. Wild nettle is primarily a variable plant material of unexp
Publikováno v:
Journal on Processing and Energy in Agriculture, Vol 23, Iss 2, Pp 58-60 (2019)
A laboratory laser beam method for drying barley grains is presented and the corresponding energy transfer is analyzed. Barley grains were illuminated from one side during a period of 60 seconds with 100 mW 650 nm and 200 mW 650 nm collimated laser b
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/95dcdf7c7b8843beb85a5c489e30da84