Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Vleugels, Wendy"'
Autor:
Vleugels, Wendy
La plupart des protéines synthétisées dans un organisme sont modifiées de façon co- ou post-traductionnelle en vue d’élargir leur gamme de fonctions biologiques. Une de ces modifications, appelée glycosylation, concerne la liaison de sucres
Externí odkaz:
http://www.theses.fr/2009LIL10138/document
Autor:
Vleugels, Wendy, Duvet, Sandrine, Peanne, Romain, Mir, Anne-Marie, Cacan, René, Michalski, Jean-Claude, Matthijs, Gert, Foulquier, François
Publikováno v:
In Biochimie May 2011 93(5):823-833
Autor:
Veiga-da-Cunha, Maria, Vleugels, Wendy, Maliekal, Pushpa, Matthijs, Gert, Van Schaftingen, Emile
Publikováno v:
In Journal of Biological Chemistry 5 December 2008 283(49):33988-33993
Publikováno v:
In Biochemical and Biophysical Research Communications 2009 390(3):769-774
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.