Zobrazeno 1 - 10
of 345
pro vyhledávání: '"Vlerick P"'
Autor:
Cruyt Ellen, De Vriendt Patricia, De Letter Miet, Vlerick Peter, Calders Patrick, De Pauw Robby, Oostra Kristine, Rodriguez-Bailón Maria, Szmalec Arnaud, Merchán-Baeza Jose Antonio, Fernández-Solano Ana Judit, Vidaña-Moya Laura, Van de Velde Dominique
Publikováno v:
BMC Public Health, Vol 21, Iss 1, Pp 1-15 (2021)
Abstract Background The spread of COVID-19 has affected people’s daily lives, and the lockdown may have led to a disruption of daily activities and a decrease of people’s mental health. Aim To identify correlates of adults’ mental health during
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7f5777d140d74d7a990d4fa1a87812b1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Raphaël Semaan, Urs M. Nater, Raphaël Heinzer, José Haba-Rubio, Peter Vlerick, Ruben Cambier, Patrick Gomez
Publikováno v:
BMC Psychology, Vol 11, Iss 1, Pp 1-18 (2023)
Abstract Background The daily working life of many employees requires the use of modern information and communication technology (ICT) devices such as computers, tablets, and smartphones. The double-edged nature of digital work environments has been
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c2c545e39cc64deeb971cd4155f4d986
Publikováno v:
Heliyon, Vol 9, Iss 11, Pp e21561- (2023)
Three facets of food safety culture (FSC) (i.e., food safety management system (FSMS), human-organizational and human-individual building block), were diagnosed through a validated mixed-method assessment in twenty food processing companies. Many und
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/14c2b3bc79f944d8a8a2346505a184aa
Autor:
Pedro Romero, Andre Kunert, Hardikkumar Jetani, Katarzyna Franciszkiewicz, David Vlerick, Aleksandra Nowicka, Robert Y Igarashi
Publikováno v:
Journal for ImmunoTherapy of Cancer, Vol 11, Iss Suppl 1 (2023)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7490abba5edc40e48765b49046654d54
Publikováno v:
NFS Journal, Vol 30, Iss , Pp 8-20 (2023)
Scope and approach: The prevailing food integrity culture of four Belgian food companies was assessed through a validated method triangulation. The relation between the perceived food integrity climate, the performed food integrity and the companies'
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/987ed15a615a42d78234230e1dbaeb98
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 4, p 571 (2024)
In the food industry, a mature food safety culture (FSC) is linked to better food safety performance. However, the relationship between FSC maturity and key economical performance indicators, such as cost allocation, remains unexplored. This research
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c92f5e89c2714553a1e3ce6223d7be51
Autor:
Ellen Cruyt, Patricia De Vriendt, Nele De Geyter, Janne Van Leirsberghe, Patrick Santens, Stijn De Baets, Miet De Letter, Peter Vlerick, Patrick Calders, Robby De Pauw, Kristine Oostra, Dominique Van de Velde
Publikováno v:
Frontiers in Psychology, Vol 14 (2023)
IntroductionEngaging in meaningful activities contributes to health and wellbeing. Research identifies meaningfulness by analysing retrospective and subjective data such as personal experiences in activities. Objectively measuring meaningful activiti
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e5be969b268d4885bb3f3e90bbdbc977