Zobrazeno 1 - 10
of 712
pro vyhledávání: '"Vlase L."'
Autor:
Luchian C.E., Cotea V.V., Vlase L., Toiu A.M., Colibaba L.C., Răschip I.E., Nadăş G., Gheldiu A.M., Tuchiluş C., Rotaru L.
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 15, p 04006 (2019)
The use of antioxidants and antibacterials in food industry has become increasingly necessary to ensure the high quality of food. Grape pomace is the main by-product of winemaking industry that concentrates bioactive metabolites with more studied ant
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/55808b798e90494096e4f0aac8abd0da
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 12, p 04007 (2019)
Byproducts obtained after wine production constitute an important source for the extraction of antioxidant compounds. Phenolic compounds showed a wide spectrum of biological actions for the human health, often associated with neuroprotective, cardiop
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/058c189263744dbeb11e14eaf73bfd4e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Toxicology Letters September 2023 384 Supplement 1:S205-S205