Zobrazeno 1 - 10
of 53
pro vyhledávání: '"Vlahova‐Vangelova Desislava"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 102, p 01004 (2024)
Egg processing, a major source of high-value protein for the food industry, is on the rise. However, it generates significant waste. Utilizing egg by-products, especially technical albumen, offers ways to create value-added products. The aim of this
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/283c08a5a01b411fa2f315076d739241
Autor:
Dragoev Stefan, Balev Desislav, Vlahova-Vangelova Desislava, Kolev Nikolay, Popova Teodora, Ignatova Maya, Petkov Evgeni
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 102, p 01001 (2024)
Breeding of chickens is divided in two categories: meat production with focus on the males, and egg production – targeting the females. Culling of male layer-type chickens is a long-standing practice but is now ban some European countries. The dual
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fafdf6b444c441dc9de1a6f972be62e1
Autor:
Yankova-Nikolova Anastasia, Hadjikinova Raina, Opalchenova Gabriela, Vlahova-Vangelova Desislava
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 102, p 01011 (2024)
The aim of the present work was to investigate the possibilities of sugar replacing with honey in candies processing. Four candy samples were examined. Honey based groups - 10% (M10), 15% (M15) and 20% (M20) honey and sugar substitute - isomalt, comp
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/91354eebfe2b4746a1029a9ed64479de
Autor:
Vlahova-Vangelova, Desislava1, Balev, Desislav1, Kolev, Nikolay1 nkolevphd@gmail.com, Dragoev, Stefan1
Publikováno v:
Carpathian Journal of Food Science & Technology. 2023, Vol. 15 Issue 4, p5-14. 10p.
Autor:
Vlahova-Vangelova, Desislava1, Balev, Desislav1, Kolev, Nikolay1 nik0zzz11@gmail.com, Stoyanov, Velizar2
Publikováno v:
Acta Scientiarum Polonorum. Technologia Alimentaria. Apr-Jun2023, Vol. 22 Issue 2, p217-225. 9p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
BIO Web of Conferences, Vol 58, p 01010 (2023)
The delicate structure of the fattened duck liver requires rapid freezing as quickly as possible. Acoustically assisted freezing meets both the requirement for quick freezing and energy efficiency. For the purpose of the experiment, a fattened duck l
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/094b632f22fe489c9d90917a07bec862