Zobrazeno 1 - 10
of 72
pro vyhledávání: '"Vladimir Marić"'
Publikováno v:
Food Technology and Biotechnology
Volume 48
Issue 3
Volume 48
Issue 3
Autor:
Božidar Šantek
Publikováno v:
Food Technology and Biotechnology
Volume 47
Issue 3
Volume 47
Issue 3
Autor:
Božidar Šantek, Srđan Novak
Publikováno v:
Kemija u industriji : Časopis kemičara i kemijskih inženjera Hrvatske
Volume 58
Issue 7-8
Volume 58
Issue 7-8
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Technology & Biotechnology. Jul-Sep2010, Vol. 48 Issue 3, p253-254. 2p. 1 Black and White Photograph.
Autor:
D Vladimir Marić
Publikováno v:
Napredak. 2:19-32
The text outlines and analyses the relations between India and Serbia from the formal establishment of diplomatic relations in 1948 till the present. The author gives special attention to the political and economic relations between the two countries
Autor:
Dražen Topolnik, Vladimir Marić
Publikováno v:
Promet (Zagreb), Vol 5, Iss 3-4, Pp 79-84 (2012)
Theoretical study has covered the advantages of utilization of highways for traffic of freight vehicles and road toll payment. The conclusion has been drawn that the utilization of highways for traffic of heavy vehicles appears indispensable and high
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7a2f7795a60e4f65b3d559aaab37ff5e
Autor:
Vlatka Petravić Tominac, Karin Kovačević Ganić, Draženka Komes, Leo Gracin, Mara Banović, Vladimir Marić
Publikováno v:
Czech Journal of Food Sciences, Vol 26, Iss 5, Pp 376-382 (2008)
Volatile aroma compounds production by two autochthonous Saccharomyces cerevisiae strains, isolated from Istria region, and three other yeast strains (Saccharomyces bayanus and two commercial Saccharomyces cerevisiae wine yeasts) was investigated on
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e0abe81e274d4204ae90286fa294d803