Zobrazeno 1 - 10
of 59
pro vyhledávání: '"Vivek, Kambhampati"'
Autor:
Sasikumar, Raju, Nongmaithem, Roshiya, Vivek, Kambhampati, Janghu, Sandeep, Govindasam, Kadirvel, Jaiswal, Amit K.
Publikováno v:
In LWT 1 October 2024 209
Publikováno v:
In Journal of Agriculture and Food Research September 2024 17
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Vivek, Kambhampati, Mishra, Sabyasachi, Pradhan, Rama Chandra, Nagarajan, Meena, Kumar, Pavitra Krishna, Singh, Singam Suranjoy, Manvi, Dronachari, Gowda, NA Nanje
Publikováno v:
In Applied Food Research June 2023 3(1)
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Applied Food Research, Vol 2, Iss 2, Pp 100208- (2022)
Seafood is widely consumed across the globe due to its high-quality proteins, omega-3 fatty acids, vitamins, and minerals. They are highly perishable in nature due to their moisture content and nutrients enabling oxidative reactions and rapid growth
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/facda4835f1c48df84c4d18008b91425
Autor:
Kumar, Rahul, Ghosh, Payel, Srinivasa Rao, P., Rana, Sandeep Singh, Vashishth, Rahul, Vivek, Kambhampati
Publikováno v:
In Journal of the Saudi Society of Agricultural Sciences May 2021 20(4):257-264
Publikováno v:
International Journal of Food Science & Technology; Aug2024, Vol. 59 Issue 8, p5710-5720, 11p
Publikováno v:
In LWT January 2020 117
Publikováno v:
In LWT July 2019 108:55-60