Zobrazeno 1 - 10
of 42
pro vyhledávání: '"Vivar-Quintana AM"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Erasmus SW; Food Quality and Design, Wageningen University & Research, Wageningen, The Netherlands., Sohaib M; Food Quality and Design, Wageningen University & Research, Wageningen, The Netherlands.; Department of Food Science and Human Nutrition, University of Veterinary and Animal Sciences, Lahore, Pakistan., Revilla I; Food Technology Area, Universidad de Salamanca, Escuela Politécnica Superior de Zamora, Zamora, Spain., Vivar-Quintana AM; Food Technology Area, Universidad de Salamanca, Escuela Politécnica Superior de Zamora, Zamora, Spain., Giancoli SJ; Food Quality and Design, Wageningen University & Research, Wageningen, The Netherlands.
Publikováno v:
Journal of the science of food and agriculture [J Sci Food Agric] 2024 Sep; Vol. 104 (12), pp. 7027-7084. Date of Electronic Publication: 2024 May 08.
Autor:
Liberal Â; Centro de Investigação de Montanha (CIMO), Instituto Politécnico de Bragança, Campus de Santa Apolónia, 5300-253 Bragança, Portugal; Laboratório para a Sustentabilidade e Tecnologia em Regiões de Montanha, Instituto Politécnico de Bragança, Campus de Santa Apolónia, 5300-253 Bragança, Portugal., Fernandes Â; Centro de Investigação de Montanha (CIMO), Instituto Politécnico de Bragança, Campus de Santa Apolónia, 5300-253 Bragança, Portugal; Laboratório para a Sustentabilidade e Tecnologia em Regiões de Montanha, Instituto Politécnico de Bragança, Campus de Santa Apolónia, 5300-253 Bragança, Portugal. Electronic address: afeitor@ipb.pt., Ferreira ICFR; Centro de Investigação de Montanha (CIMO), Instituto Politécnico de Bragança, Campus de Santa Apolónia, 5300-253 Bragança, Portugal; Laboratório para a Sustentabilidade e Tecnologia em Regiões de Montanha, Instituto Politécnico de Bragança, Campus de Santa Apolónia, 5300-253 Bragança, Portugal., Vivar-Quintana AM; Food Technology Area, Higher Polytechnic School of Zamora, Universidad de Salamanca, Spain. Electronic address: avivar@usal.es., Barros L; Centro de Investigação de Montanha (CIMO), Instituto Politécnico de Bragança, Campus de Santa Apolónia, 5300-253 Bragança, Portugal; Laboratório para a Sustentabilidade e Tecnologia em Regiões de Montanha, Instituto Politécnico de Bragança, Campus de Santa Apolónia, 5300-253 Bragança, Portugal.
Publikováno v:
Food chemistry [Food Chem] 2024 Aug 30; Vol. 450, pp. 139293. Date of Electronic Publication: 2024 Apr 12.
Autor:
López-Calabozo R; Food Technology Area, Escuela Politécnica Superior de Zamora, Universidad de Salamanca, Avenida Requejo, 33, 49022 Zamora, Spain., Liberal Â; Food Technology Area, Escuela Politécnica Superior de Zamora, Universidad de Salamanca, Avenida Requejo, 33, 49022 Zamora, Spain.; Centro de Investigaçao de Montanha (CIMO), Instituto Politécnico de Bragança, Campus de Santa Apolónia, 5300-253 Bragança, Portugal.; Laboratório para a Sustentabilidade e Tecnologia em Regiões de Montanha, Instituto Politécnico de Bragança, Campus de Santa Apolónia, 5300-253 Bragança, Portugal., Fernandes Â; Centro de Investigaçao de Montanha (CIMO), Instituto Politécnico de Bragança, Campus de Santa Apolónia, 5300-253 Bragança, Portugal.; Laboratório para a Sustentabilidade e Tecnologia em Regiões de Montanha, Instituto Politécnico de Bragança, Campus de Santa Apolónia, 5300-253 Bragança, Portugal., Revilla I; Food Technology Area, Escuela Politécnica Superior de Zamora, Universidad de Salamanca, Avenida Requejo, 33, 49022 Zamora, Spain., Ferreira ICFR; Centro de Investigaçao de Montanha (CIMO), Instituto Politécnico de Bragança, Campus de Santa Apolónia, 5300-253 Bragança, Portugal.; Laboratório para a Sustentabilidade e Tecnologia em Regiões de Montanha, Instituto Politécnico de Bragança, Campus de Santa Apolónia, 5300-253 Bragança, Portugal., Barros L; Centro de Investigaçao de Montanha (CIMO), Instituto Politécnico de Bragança, Campus de Santa Apolónia, 5300-253 Bragança, Portugal.; Laboratório para a Sustentabilidade e Tecnologia em Regiões de Montanha, Instituto Politécnico de Bragança, Campus de Santa Apolónia, 5300-253 Bragança, Portugal., Vivar-Quintana AM; Food Technology Area, Escuela Politécnica Superior de Zamora, Universidad de Salamanca, Avenida Requejo, 33, 49022 Zamora, Spain.
Publikováno v:
Sensors (Basel, Switzerland) [Sensors (Basel)] 2024 Jun 29; Vol. 24 (13). Date of Electronic Publication: 2024 Jun 29.
Autor:
Revilla I; Food Technology, Universidad de Salamanca, E.P.S. de Zamora, Avenida Requejo 33, 49022 Zamora, Spain., Hernández Jiménez M; Food Technology, Universidad de Salamanca, E.P.S. de Zamora, Avenida Requejo 33, 49022 Zamora, Spain., Martínez-Martín I; Food Technology, Universidad de Salamanca, E.P.S. de Zamora, Avenida Requejo 33, 49022 Zamora, Spain., Valderrama P; Department of Chemistry, Universidade Tecnológica Federal do Paraná (UTFPR), Via Rosalina Maria dos Santos 1233, Campo Mourão 87301-899, Paraná, Brazil., Rodríguez-Fernández M; Food Technology, Universidad de Salamanca, E.P.S. de Zamora, Avenida Requejo 33, 49022 Zamora, Spain., Vivar-Quintana AM; Food Technology, Universidad de Salamanca, E.P.S. de Zamora, Avenida Requejo 33, 49022 Zamora, Spain.
Publikováno v:
Foods (Basel, Switzerland) [Foods] 2024 Jan 31; Vol. 13 (3). Date of Electronic Publication: 2024 Jan 31.