Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"Vitis vinifera L., micronutrients"'
Autor:
Paula Pereira, Carla Palma, Cíntia Ferreira-Pêgo, Olga Amaral, Anabela Amaral, Patrícia Rijo, João Gregório, Lídia Palma, Marisa Nicolai
Publikováno v:
Foods, Vol 9, Iss 12, p 1772 (2020)
The industrial production of wine generates annually tons of waste that can and must be properly reused to reduce its polluting load ad increase the availability of passive ingredients to be used in human nutrition. Grape pomace, a by-product of wine
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/80d67b9b7af74895999cca34b1157913
Autor:
Patrícia Rijo, Paula Pereira, Anabela Amaral, Carla Palma, Olga Amaral, Lídia Palma, João Gregório, Cíntia Ferreira-Pêgo, Marisa Nicolai
Publikováno v:
Foods
Volume 9
Issue 12
Foods, Vol 9, Iss 1772, p 1772 (2020)
Volume 9
Issue 12
Foods, Vol 9, Iss 1772, p 1772 (2020)
The industrial production of wine generates annually tons of waste that can and must be properly reused to reduce its polluting load ad increase the availability of passive ingredients to be used in human nutrition. Grape pomace, a by-product of wine
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.