Zobrazeno 1 - 10
of 24
pro vyhledávání: '"Vitis hybrid"'
Autor:
Mariana Maante-Kuljus, Kadri Karp, Reelika Rätsep, Leila Mainla, Angela Koort, Priit Põldma, Hedi Kaldmäe, Ulvi Moor
Publikováno v:
Beverages, Vol 10, Iss 3, p 59 (2024)
The objective of the study was to determine the effect of vintage and cultivar on the total polyphenol content and the antioxidant activity of wines made from the white wine cultivar ‘Solaris’ and the red wine cultivar ‘Zilga’ (both with skin
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2616904da35d4526a5bd7febdaf925a8
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Youn Young Hur, Su Jin Kim, Jeong Ho Roh, Kyo Sun Park, Hae Keun Yun, Jong Chul Nam, Sung Min Jung, Sang Uk Koh, Dong Jun Im, Dong Hoon Lee, Seo June Park, Kyong Ho Chung
Publikováno v:
HortScience, Vol 55, Iss 4, Pp 593-594 (2020)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2f65b10729b245f8b20a8bbf70458b7d
Autor:
Andrew D. Harner, Justine E. Vanden Heuvel, Richard P. Marini, Ryan J. Elias, Michela Centinari
Publikováno v:
Frontiers in Plant Science, Vol 10 (2019)
The sesquiterpenoid rotundone is the compound responsible for the “black pepper” aroma of many plant species, including several economically important wine grape varieties. Since its identification in wine in 2008, there has been an increased int
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3732cacf79474b518f82421325535d0f
Autor:
Sung Min Jung, Kyong Ho Chung, Kyo Sun Park, Hae Keun Yun, Jong Chul Nam, Su Jin Kim, Sang Uk Koh, Jeong Ho Roh, Dong Jun Im, Seo June Park, Dong Hoon Lee, Youn Young Hur
Publikováno v:
HortScience, Vol 55, Iss 4, Pp 593-594 (2020)
Autor:
Michela Centinari, Justine E. Vanden Heuvel, Ryan E Elias, Richard P. Marini, Andrew David Harner
Publikováno v:
Frontiers in Plant Science, Vol 10 (2019)
Frontiers in Plant Science
Frontiers in Plant Science
The sesquiterpenoid rotundone is the compound responsible for the “black pepper” aroma of many plant species, including several economically important wine grape varieties. Since its identification in wine in 2008, there has been an increased int
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Mycobiology
Vitis hybrid (Sheridan)-Robus coreanus red wine was vinified by fermentation of a mixture of Vitis hybrid and Robus coreanus must at 25℃ for 10 days. The Vitis hybrid-Robus coreanus red wine had ethanol contents of 10.9%. It had high antihypertensi
Autor:
Jong-Soo Lee, Jeong-Hoon Jang
Publikováno v:
Mycobiology
Many studies have reported the health benefits of red wine [1-6]; however, only a few have investigated the cardiovascular and anti-dementia functionalities of red wines [7]. In a previous study [8], the effect of Vitis coignetiae on the quality and
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.