Zobrazeno 1 - 10
of 128
pro vyhledávání: '"Virulence variation"'
Autor:
Dongyang Yu, Wanduo Song, Qianqian Wang, Yanping Kang, Yong Lei, Zhihui Wang, Yuning Chen, Dongxin Huai, Wang Xin, Boshou Liao, Liying Yan
Publikováno v:
Oil Crop Science, Vol 8, Iss 2, Pp 121-126 (2023)
In order to understand the pathogenic mechanisms of Sclerotium rolfsii on peanut and to analyze the variation of virulence in S. rolfsii strains, the highly virulent strain (ZY2) and weakly virulent strain (GP3-1) were investigated under both in vivo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9c11dd1a5b234586bbbe57e4c0308c8f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 12 (2021)
Phytophthora sojae threatens soybean production worldwide, and the cultivation of soybean cultivars carrying Rps genes is the most effective way to control this pathogen. However, DNA mutations in the Avr genes of P. sojae can escape recognization of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7331ad5b9a98451eb2291a34fc2cb614
Autor:
Xiao-Qing Huang, Xiao-Hong Lu, Man-Hong Sun, Rong-Jun Guo, Anne D. van Diepeningen, Shi-Dong Li
Publikováno v:
BMC Genomics, Vol 20, Iss 1, Pp 1-17 (2019)
Abstract Background Cucumber Fusarium wilt, caused by Fusarium oxysporum f. sp. cucumerinum (Foc), is one of the most notorious diseases in cucumber production. Our previous research showed the virulence of Foc significantly increases over consecutiv
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b03bb4177f09420abdf0c98ac16d293f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 11 (2020)
The emergence of new physiological races of Puccinia striiformis f. sp. tritici (Pst) causing wheat stripe rust can lead to the loss of resistance of wheat cultivars to stripe rust, thus resulting in severe losses in wheat yield. In this study, after
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0b00f92e17074aedb8a41abfb098bd94
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
MicrobiologyOpen, Vol 8, Iss 10, Pp n/a-n/a (2019)
Abstract Planting resistant cultivars is the most economical and effective measure to control wheat stripe rust caused by Puccinia striiformis f. sp. tritici (Pst), but the cultivars often lose their resistance due to the emergence of new physiologic
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/045cc91ef2234c82821e10ac3863acbc