Zobrazeno 1 - 10
of 29
pro vyhledávání: '"Viriato, Rodolfo Lázaro Soares"'
Autor:
Queirós, Mayara de Souza1 (AUTHOR) mayqueiros_18@hotmail.com, Viriato, Rodolfo Lázaro Soares1 (AUTHOR), Ribeiro, Ana Paula Badan1 (AUTHOR), Gigante, Mirna Lúcia1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Food Reviews International. 2023, Vol. 39 Issue 5, p2409-2427. 19p. 1 Color Photograph, 3 Diagrams, 2 Charts.
Autor:
Neves, Maria Isabel Landim, Queirós, Mayara de Souza, Viriato, Rodolfo Lázaro Soares, Ribeiro, Ana Paula Badan, Gigante, Mirna Lúcia
Publikováno v:
In Food Research International June 2020 132
Autor:
Queirós, Mayara de Souza, Viriato, Rodolfo Lázaro Soares, Ribeiro, Ana Paula Badan, Gigante, Mirna Lúcia
Publikováno v:
In Food Research International May 2020 131
Autor:
Viriato, Rodolfo Lázaro Soares, Queirós, Mayara de Souza, Gomes da Silva, Mayanny, Cardoso, Lisandro Pavie, Ribeiro, Ana Paula Badan, Gigante, Mirna Lúcia
Publikováno v:
In Food Research International February 2020 128
Autor:
Viriato, Rodolfo Lázaro Soares, Queirós, Mayara de Souza, Neves, Maria Isabel Landim, Ribeiro, Ana Paula Badan, Gigante, Mirna Lúcia
Publikováno v:
In Food Research International June 2019 120:432-440
Autor:
Viriato, Rodolfo Lázaro Soares, Queirós, Mayara de Souza, da Gama, Marco Antonio Sundfeld, Ribeiro, Ana Paula Badan, Gigante, Mirna Lúcia
Publikováno v:
In Food Research International September 2018 111:120-129
Publikováno v:
Biblioteca Digital de Teses e Dissertações da Universidade Estadual de Campinas (UNICAMP)
Universidade Estadual de Campinas (UNICAMP)
instacron:UNICAMP
Universidade Estadual de Campinas (UNICAMP)
instacron:UNICAMP
Orientador: Mirna Lúcia Gigante Tese (doutorado) - Universidade Estadual de Campinas, Faculdade de Engenharia de Alimentos Resumo: Como alternativa para a demanda por gorduras plásticas zero trans e reduzidas em ácidos graxos saturados, o objetivo
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::49a00dbdea68fbd7799cddc9b52b4f2f
Autor:
Viriato, Rodolfo Lázaro Soares, 1992, Queirós, Mayara de Souza, 1992, Silva, Mayanny Gomes da, 1992, Cardoso, Lisandro Pavie, 1950, Ribeiro, Ana Paula Badan, 1979, Gigante, Mirna Lúcia, 1961
Publikováno v:
Repositório da Produção Científica e Intelectual da Unicamp
Universidade Estadual de Campinas (UNICAMP)
instacron:UNICAMP
Repositório Institucional da Unicamp
Universidade Estadual de Campinas (UNICAMP)
instacron:UNICAMP
Repositório Institucional da Unicamp
As an alternative to the strategies currently used to deliver unsaturated fatty acids, especially, the essentials omega-6 and 3- fatty acids, the aim of this work was to investigate the effect of the incorporation of 25 e 50% (w/w) of olive, corn and
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::1aec46b2e39d8a8d903576c6ce4e66bd
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.