Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Viotto, Walkiria H."'
Publikováno v:
In Desalination 2006 200(1):552-554
Publikováno v:
In Desalination 2006 200(1):555-556
Autor:
Barros, Christiane Maciel V., Cunha, Clarissa Reschke da, Gallina, Darlila A., Viotto, Luiz Antonio, Viotto, Walkiria H.
Publikováno v:
Food Science and Technology, Volume: 26, Issue: 1, Pages: 11-18, Published: MAR 2006
A proteólise, as propriedades viscoelásticas e a aceitação sensorial de queijo prato light fabricado com e sem adição de cultura adjunta (CAD) foram avaliadas. Os queijos foram fabricados a partir de leite microfiltrado. Dois tratamentos foram
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______608::6ac53850c57be62e9b0bd7949771d24d
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0101-20612006000100003&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0101-20612006000100003&lng=en&tlng=en
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.