Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Vioque‐Peña, Javier"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Juan Rodríguez, Rocío, Pastor Díaz, Julio Enrique, Alaiz Barragán, Manuel Santiago, Megías Baeza, Cristina, Vioque Peña, Javier
Publikováno v:
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
idUS. Depósito de Investigación de la Universidad de Sevilla
instname
idUS. Depósito de Investigación de la Universidad de Sevilla
The protein profile and the amino acid composition of eleven amaranth species have been studied. The following species were taken into account: A. viridis, A. powellii, A.muricatus, A. deflexus, A. graecizans, A. blitoides, A. retroflexus, A. blitum,
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::6ecb463a25e46741f32a2dbca80885d4
http://hdl.handle.net/10261/1510
http://hdl.handle.net/10261/1510
Autor:
Santa Bárbara Carrascosa, Consuelo, Vioque Peña, Javier, Pastor Díaz, Julio Enrique, Diosdado Fernández, Juan Carlos, Juan Rodríguez, Rocío
Publikováno v:
idUS. Depósito de Investigación de la Universidad de Sevilla
instname
instname
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::065ee685571d038f6c8cfba920cf1e50
https://idus.us.es/handle/11441/12950
https://idus.us.es/handle/11441/12950
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
idUS. Depósito de Investigación de la Universidad de Sevilla
instname
instname
Se estudian 40 poblaciones correspondientes a 21 táxones integrantes de la tribu Loteae y pertenecientes a los géneros Lotus. Dorycnium, Anthyllis y Tetragonolobus 40 populations of 21 tan of the tibe Loteae and bclonging to [he genus Lotus. Dorycn
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::a2db32032d3171cbb95a6dcb68a2560d
https://idus.us.es/handle/11441/40858
https://idus.us.es/handle/11441/40858
Publikováno v:
idUS. Depósito de Investigación de la Universidad de Sevilla
instname
instname
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::44f713489c1bb9ba8726842a5217c4f2
https://idus.us.es/xmlui/handle/11441/12952
https://idus.us.es/xmlui/handle/11441/12952
Publikováno v:
idUS. Depósito de Investigación de la Universidad de Sevilla
instname
instname
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::8891ae00ffc305c1d7eaf07b758373db
https://idus.us.es/handle/11441/12925
https://idus.us.es/handle/11441/12925
Autor:
Hernández‐Álvarez, Alan Javier, Carrasco‐Castilla, Janet, Dávila‐Ortiz, Gloria, Alaiz, Manuel, Girón‐Calle, Julio, Vioque‐Peña, Javier, Jacinto‐Hernández, Carmen, Jiménez‐Martínez, Cristian
Publikováno v:
Journal of the Science of Food & Agriculture; Mar2013, Vol. 93 Issue 4, p961-966, 6p
Autor:
Javier Vioque Peña, Silvina R. Drago, R. Torres, Dardo Mario De Greef, Elena Pastor Cavada, Rolando J. González
Publikováno v:
CONICET Digital (CONICET)
Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas
instacron:CONICET
International Journal of Food Science
International Journal of Food Science, Vol 2013 (2013)
Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas
instacron:CONICET
International Journal of Food Science
International Journal of Food Science, Vol 2013 (2013)
The utilization of whole grains in food formulations is nowadays recommended. Extrusion cooking allows obtaining precooked cereal products and a wide range of ready-to-eat foods. Two rice varieties having different amylose content (Fortuna 16% and Pa
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::eba6b7f501d942c7d18916e53f9912e7
https://www.hindawi.com/journals/ijfs/2013/584148/
https://www.hindawi.com/journals/ijfs/2013/584148/