Zobrazeno 1 - 10
of 31
pro vyhledávání: '"Vilvert, João Claudio"'
Autor:
dos Santos, Luana Ferreira, Vilvert, João Claudio, de Souza, Tassiane Alves, Alves, Jasciane da Silva, Ribeiro, Tiffany da Silva, Neuwald, Daniel Alexandre, de Freitas, Sergio Tonetto
Publikováno v:
In Scientia Horticulturae 1 August 2023 318
Autor:
Costa, Cristina dos Santos Ribeiro, Lima, Maria Auxiliadora Coêlho de, Lima Neto, Francisco Pinheiro, Costa, Antonio Elton da Silva, Vilvert, João Claudio, Martins, Luiza Suely Semen, Musser, Rosimar dos Santos
Publikováno v:
In Scientia Horticulturae 1 July 2023 317
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ferreira, Maria Aparecida Rodrigues1,2 (AUTHOR), Vilvert, João Claudio2,3 (NURSE), da Silva, Bárbara Orrana Sobreira2,4 (AUTHOR), Ferreira, Ianca Carneiro2,5 (AUTHOR), de França Souza, Flávio2 (AUTHOR), de Freitas, Sérgio Tonetto2 (AUTHOR) sergio.freitas@embrapa.br
Publikováno v:
Euphytica. Mar2022, Vol. 218 Issue 3, p1-16. 16p.
Autor:
Vilvert, João Claudio, Santos, Luana Ferreira dos, Cardoso, Adriana Dias, Lopes, Paulo Roberto Coelho, Amarante, Cassandro Vidal Talamini do, Freitas, Sérgio Tonetto de
Publikováno v:
Revista Brasileira de Fruticultura, Volume: 45, Article number: e-969, Published: 02 JUN 2023
The objective of this study was to evaluate the performance of a handheld NIR spectrometer for non-destructive quality analysis of apples and pears produced in the Brazilian Semi-arid region. NIR spectra were acquired with a portable spectrometer in
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______608::b7d614eb0435c5ec4df29cf9bd17d7f1
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0100-29452023000100303&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0100-29452023000100303&lng=en&tlng=en
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Paiva, Cristiane Alves1 (AUTHOR), Vilvert, João Claudio1 (AUTHOR), Menezes, Francisco Leonardo Gomes1 (AUTHOR), Leite, Ricardo Henrique de Lima2 (AUTHOR), Santos, Francisco Klebson Gomes3 (AUTHOR), Medeiros, José Francismar4 (AUTHOR), Aroucha, Edna Maria Mendes1 (AUTHOR) aroucha@ufersa.edu.br
Publikováno v:
Journal of Food Processing & Preservation. Nov2020, Vol. 44 Issue 11, p1-12. 12p.