Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"Vilma I. Morata"'
Autor:
María S. Cabeza, Fanny L. Baca, Ernesto Muñoz Puntes, Flavia Loto, Mario D. Baigorí, Vilma I. Morata
Publikováno v:
Food Technology and Biotechnology, Vol 49, Iss 2, Pp 187-195 (2011)
In winemaking, low temperatures are favourable for the production and retention of flavour and colour components, requiring the use of cold-active enzymes. For this reason, 'psychrotolerant' microorganisms have been isolated and selected based on the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/90e01bdbf94f4b3cbc0c2dfebc21e20e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
María S. Cabeza, María G. Merín, María C. Martín, Daniela C. Sabaté, Marcela C. Audisio, Vilma I. Morata de Ambrosini
Publikováno v:
American Journal of Enology and Viticulture. 60:477-483