Zobrazeno 1 - 10
of 71
pro vyhledávání: '"Villière, Angélique"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
The representation of an odour space is a challenging issue for scientists and professionals working in odour-related activities. Many food and non-food sectors have created their own classification system and representations of the odorant space to
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::742fc95c999d43c05423049834568a96
Publikováno v:
In Food Chemistry 15 April 2012 131(4):1561-1568
Autor:
Le Guillas, Gautier, Marzin, Cécile, Hanaoka, Karine, Guilloux, Marion, Pétel, Cécile, Callejon, Laurence, Villière, Angélique, Prost, Carole, Lethuaut, Laurent
Aroma compounds extraction remains challenging to ensure a proper detection of volatile compounds when determination of the overall composition of the aroma is needed. Recently emerged, the Vacuum Assisted Sorbent Extraction (VASE) strives for a wide
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::6ae2d36af4a105acbfb1f30e5bd46454
Autor:
Villière Angélique, Genot Claude
Publikováno v:
Oléagineux, Corps gras, Lipides, Vol 13, Iss 2-3, Pp 152-159 (2006)
In many foods, lipids are present as droplets dispersed in an aqueous matrix. This dispersed state favours the oxidation of unsaturated lipids and leads to the degradation of sensory and nutritional qualities of the foods. This work was aimed to (1)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1963e918113a45c9952e17a4e6cf5e37