Zobrazeno 1 - 10
of 38
pro vyhledávání: '"Villarreal, E. L."'
Autor:
Pardo, A. M.1 pardo.alan@inta.gob.ar, Villarreal, E. L.1, Mazzucco, J. Papaleo1, Melucci, O. G.1, Santamaría, S.1, Ferrario, J.1, Melucci, L. M.1
Publikováno v:
Animal Production Science. 2019, Vol. 59 Issue 4, p757-766. 10p.
Autor:
Soria, L. A., Corva, P. M., Sica, A. B., Schor, A., Melucci, L. M., Villarreal, E. L., Mezzadra, C. A., Rodolfo Cantet, Miquel, M. C.
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
Meat tenderness is an important trait in beef cattle production, as consumers consider tenderness the most important attribute of beef palatability. There is ample evidence that post mortem proteolysis of myofibrillar proteins is responsible for the
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::61fc0d5f03e1bc2b59c2a64a83dd1629
https://www.arch-anim-breed.net/52/546/2009/
https://www.arch-anim-breed.net/52/546/2009/
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Animal Science; 12/01/1998, Vol. 67 Issue 3, p455-460, 6p
Publikováno v:
Animal Science; 10/01/1995, Vol. 61 Issue 2, p241-249, 9p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.