Zobrazeno 1 - 10
of 73
pro vyhledávání: '"Villanueva, Álvaro"'
Autor:
Millan-Linares, Maria C., Rivero-Pino, Fernando, Gonzalez-de la Rosa, Teresa, Villanueva, Alvaro, Montserrat-de la Paz, Sergio
Publikováno v:
In Food Research International January 2024 176
Autor:
Montserrat-de la Paz, Sergio, Rivero-Pino, Fernando, Villanueva, Alvaro, Toscano-Sanchez, Rocio, Martin, Maria E., Millan, Francisco, Millan-Linares, Maria C.
Publikováno v:
In Food Bioscience June 2023 53
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Peña Villanueva, Álvaro
Publikováno v:
Themis: Revista de Derecho; ene-jun2024, Issue 85, p453-468, 16p
Publikováno v:
Human Ecology, 2015 Aug 01. 43(4), 621-631.
Externí odkaz:
http://www.jstor.org/stable/24762753
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Sustainable Management of Natural Areas: The Role of Population to Support the Protection Categories
Publikováno v:
Journal of Hospitality & Tourism Research. 46:1274-1297
The increase of environmental problems due to the tourist activity has given rise to conservation of environment in destinations. In this sense, regional, national, and international regulatory provisions have proliferated during the last years. This
Autor:
Villanueva, Álvaro, Montserrat-de la Paz, Sergio, Grao‐Cruces, Elena, Pedroche, Justo, Toscano, Rocio, Millán, Francisco, Millan-Linares, Maria C., Millán-Linares, María del Carmen
Publikováno v:
Foods; Volume 11; Issue 5; Pages: 623
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
idUS. Depósito de Investigación de la Universidad de Sevilla
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
idUS. Depósito de Investigación de la Universidad de Sevilla
Chia (Salvia hispanica L.) seed has high potential in the development of functional food due to its protein content with a special amino acid profile. Among the hematopoietic-derived cells, monocytes are endowed with high plasticity, responsible for