Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Villalba Morales, Sergio Andres"'
Autor:
Ribeiro Menossi Beatriz, da Rin de Sandre Leandro Junior, de Souza Dias Giancarlo, da Cunha Abreu Xavier Michelle, de Almeida Alex Fernando, da Silva Elda Sabino, Maiorano Alfredo Eduardo, Firmani Perna Rafael, Villalba Morales Sergio Andres
Publikováno v:
Chemical Industry and Chemical Engineering Quarterly, Vol 30, Iss 2, Pp 99-110 (2024)
Fructooligosaccharides (FOS) are fructose oligomers beneficial to human health and nutrition for prebiotic sugars. Their production occurs by a transfructosylation reaction in sucrose molecules catalyzed by fructosyltransferase enzymes (FTase, E.C.2.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a31fe6f2f8fe40668b207d5bd6f446d2
Autor:
Zauli da Silva Felipe, Bastos Izabella Carneiro, Perna Rafael Firmani, Villalba Morales Sergio Andres
Publikováno v:
Chemical Industry and Chemical Engineering Quarterly, Vol 27, Iss 3, Pp 289-298 (2021)
The study proposes the evaluation of the residence-time distribution (RTD) in situ in an industrial dryer for the production of recycled polyester fibers (PES) from colorless polyethylene terephthalate (PET) flakes without interruption of the product
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0d285e8c610843aaad4bccda90c8d86a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Dias Batista, Ryhára, Guimarães Melo, Fernanda, do Amaral Santos, Claudia Cristina Auler, Coutinho de Paula-Elias, Fabrício, Firmani Perna, Rafael, Abreu Xavier, Michelle Cunha, Villalba Morales, Sergio Andres, Fernando de Almeida, Alex
Publikováno v:
Food Technology & Biotechnology; Jul-Sep2021, Vol. 59 Issue 3, p306-313, 8p