Zobrazeno 1 - 10
of 45
pro vyhledávání: '"Villa, Fabiola"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Silva, Edvan Costa da, Villa, Fabiola, Silva, Daniel Fernandes da, Possenti, Jean Carlo, Silva, Luciana Sabini da, Ritter, Giovana
Publikováno v:
REVISTA CAATINGA; Vol. 34 No. 3 (2021); 614-620
Revista Caatinga; v. 34 n. 3 (2021); 614-620
Revista Caatinga
Universidade Federal Rural do Semi-Árido (UFERSA)
instacron:UFERSA
Revista Caatinga; v. 34 n. 3 (2021); 614-620
Revista Caatinga
Universidade Federal Rural do Semi-Árido (UFERSA)
instacron:UFERSA
The germination process of the Annona sylvatica A.St.-Hil becomes difficult because the seeds have physical and physiological numbness. Although, the objective was to evaluate the effect the gibberellic acid can have in overcoming this physiological
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::feb71b85c8e732db182f54fb846c8cca
https://periodicos.ufersa.edu.br/caatinga/article/view/10052
https://periodicos.ufersa.edu.br/caatinga/article/view/10052
Autor:
Portarena Silvia, Traini Chiara, Silva Edvan Costa, Silva Giordana Menegazzo, Daniel Fernandes da Silva, Daniela Farinelli, Pollegioni Paola, Villa Fabiola, Veiga Joice Ferreira
Acerola fruit is one of the richest natural sources of ascorbic acid ever known. As a consequence, acerola fruit and its products are demanded worldwide for the production of health supplements and for the development of functional products. Acerola
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::86f8e53b420621162456dd53e7b1e9a1
https://doi.org/10.21203/rs.3.rs-438729/v1
https://doi.org/10.21203/rs.3.rs-438729/v1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.