Zobrazeno 1 - 10
of 53
pro vyhledávání: '"Vilarinho F"'
Autor:
Vilarinho, F., Stanzione, M., Buonocore, G.G. *, Barbosa-Pereira, L., Sendón, R., Vaz, M.F., Sanches Silva, A.
Publikováno v:
In Food Packaging and Shelf Life March 2021 27
Publikováno v:
In Trends in Food Science & Technology September 2019 91:33-65
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Italian Journal of Food Science / Rivista Italiana di Scienza degli Alimenti. 2019 Special Issue, p176-180. 5p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Andrade, Mariana, Reboleira, J., Bernardino, S., Ganhão, R., Mendes, S., Vilarinho, F., Ramos, F., Sanches Silva, A.
Fucus vesiculosus L.: Brown seaweed; High iodine content; Potential antioxidant activity. N/A
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2016::32d73e170b52ed61192d7c5c4b56f7e1
https://hdl.handle.net/10400.18/6430
https://hdl.handle.net/10400.18/6430
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.