Zobrazeno 1 - 10
of 72
pro vyhledávání: '"Vikman M"'
Publikováno v:
In Bioresource Technology 2000 72(2):169-183
Publikováno v:
Compost Science & Utilization. Summer2010, Vol. 18 Issue 3, p174-183. 10p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Vikman, M, Wikberg, H, Honkapää, K & Slizyte, R 2016, ' Hydrothermal carbonization of co-stream from poultry industry ', Paper presented at NoRest conference, Copenhagen, Denmark, 25/10/16-26/10/16 .
Large amounts of chicken rest raw material are generated from mechanical deboning of meat and are discarded or used as animal feed. However, this raw material contains considerable amount of valuable components, such as lipids and meat proteins which
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=355e65625b88::814e18bdc5b82cbbce80e895f3ee384d
https://cris.vtt.fi/en/publications/093502ce-aede-4db2-b99c-b8c3bddc99ce
https://cris.vtt.fi/en/publications/093502ce-aede-4db2-b99c-b8c3bddc99ce
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Itavaara, M., Vikman, M.
Publikováno v:
Compost Science & Utilization. Spring97, Vol. 5 Issue 2, p84. 9p. 1 Black and White Photograph, 5 Graphs.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.