Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"VijayaKumar, Cheeni"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of food science and technology. 52(4)
In black tea manufacturing, one of the most important steps is fermentation which influences the quality of tea. The macerated tea leaves were fermented at various temperatures (20, 25, 30, 35 °C) for different duration. Changes in polyphenoloxidase
Autor:
Sasi JM; Department of Plant Molecular Biology, University of Delhi South Campus, New Delhi, India., VijayaKumar C; Department of Plant Molecular Biology, University of Delhi South Campus, New Delhi, India., Kukreja B; Department of Botany, University of Delhi, Delhi, India., Budhwar R; Bionivid Technology Pvt. Limited, Bengaluru, Karnataka, India., Shukla RN; Bionivid Technology Pvt. Limited, Bengaluru, Karnataka, India., Agarwal M; Department of Botany, University of Delhi, Delhi, India., Katiyar-Agarwal S; Department of Plant Molecular Biology, University of Delhi South Campus, New Delhi, India.
Publikováno v:
Frontiers in plant science [Front Plant Sci] 2023 Feb 27; Vol. 14, pp. 1163471. Date of Electronic Publication: 2023 Feb 27 (Print Publication: 2023).