Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Vignoli, Josiane Alessandra"'
Autor:
Vignoli, Josiane Alessandra, Viegas, Marcelo Caldeira, Bassoli, Denisley Gentil, Benassi, Marta de Toledo
Publikováno v:
In Food Research International July 2014 61:279-285
Autor:
Pan, Nicole Caldas, Baldo, Cristiani, Pereira, Hanny Cristina Braga, Vignoli, Josiane Alessandra, Celligoi, Maria Antonia Pedrine Colabone
Publikováno v:
In Microbial Biotechnology in Food and Health 2021:227-250
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Aghamirzaei, Mostafa, Amiri, Saber, Baldo, Cristiani, Bari, Md Latiful, Behera, Sudhanshu S., Celligoi, Maria Antonia Pedrine Colabone, Desobgo, Steve C.Z., Guleria, Suman, Gupta, Reena, Khandelwal, Pratima, Khorshidian, Nasim, Kumar, Sachin, Lugani, Yogita, Madahi, Hajar, Mehta, Akshita, Mishra, Swati S., Mortazavian, Amir M., Mostashari, Parisa, Pan, Nicole Caldas, Panda, Sandeep K., Pereira, Hanny Cristina Braga, Ray, Ramesh C., Sarbazi, Mohammad, Sharma, Roji, Singh, Poonam, Sooch, Balwinder Singh, Tizchang, Samira, Upendra, R.S., Vignoli, Josiane Alessandra, Yıldırım, Hatice Kalkan, Yousefi, Mojtaba, Zaman, Sharmin
Publikováno v:
In Microbial Biotechnology in Food and Health 2021:ix-xi
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Coffee Science-ISSN 1984-3909; Vol. 7 No. 1 (2012); 68-75
Coffee Science; Vol. 7 Núm. 1 (2012); 68-75
Coffee Science; v. 7 n. 1 (2012); 68-75
Coffee Science
Universidade Federal de Lavras (UFLA)
instacron:UFLA
Coffee Science; Vol. 7 Núm. 1 (2012); 68-75
Coffee Science; v. 7 n. 1 (2012); 68-75
Coffee Science
Universidade Federal de Lavras (UFLA)
instacron:UFLA
Antioxidant activity (AA) of coffee products has been widely discussed in recent years. The antioxidant potential, which has been related to the presence of different compounds, can be measured through several methodologies. However, the knowledge on
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::66d2574fe47ba0be860f770e388e5c39
http://www.coffeescience.ufla.br/index.php/Coffeescience/article/view/224
http://www.coffeescience.ufla.br/index.php/Coffeescience/article/view/224
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Oliveira, Marcos Roberto de
Publikováno v:
Biblioteca Digital de Teses e Dissertações da UEL
Universidade Estadual de Londrina (UEL)
instacron:UEL
Repositório Institucional da UTFPR (da Universidade Tecnológica Federal do Paraná (RIUT))
Universidade Tecnológica Federal do Paraná (UTFPR)
instacron:UTFPR
Universidade Estadual de Londrina (UEL)
instacron:UEL
Repositório Institucional da UTFPR (da Universidade Tecnológica Federal do Paraná (RIUT))
Universidade Tecnológica Federal do Paraná (UTFPR)
instacron:UTFPR
Coordenação de Aperfeiçoamento de Pessoal de Nível Superior (CAPES) Financiadora de Estudos e Projetos (FINEP) Fundação Araucária de Apoio ao Desenvolvimento Científico e Tecnológico do Paraná Os soforolipídeos são biossurfactantes produz
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::7e1aa2b5cc54bfd3efa5771bd0aaf5dd
http://www.bibliotecadigital.uel.br/document/?code=vtls000214863
http://www.bibliotecadigital.uel.br/document/?code=vtls000214863