Zobrazeno 1 - 10
of 154
pro vyhledávání: '"Vignola, Raffaele"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Environmental Innovation and Societal Transitions June 2023 47
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Vignola, Raffaele1,2 (AUTHOR) raffaele.vignola@wur.nl, Esquivel, M. Jimena3,4 (AUTHOR), Harvey, Celia5 (AUTHOR), Rapidel, Bruno6,7 (AUTHOR), Bautista-Solis, Pavel8 (AUTHOR), Alpizar, Francisco9 (AUTHOR), Donatti, Camila10 (AUTHOR), Avelino, Jacques11,12 (AUTHOR)
Publikováno v:
Agronomy. Oct2022, Vol. 12 Issue 10, pN.PAG-N.PAG. 40p.
Autor:
Devisscher, Tahia, Vignola, Raffaele, Besa, Monica Coll, Cronenbold, Romy, Pacheco, Nelson, Schillinger, Ralf, Canedi, Virginia, Sandoval, Claudio, Gonzalez, Diego, Leclerc, Grégoire
Publikováno v:
Ecology and Society, 2016 Dec 01. 21(4)
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/26270026
Publikováno v:
In Current Opinion in Environmental Sustainability June 2017 26-27:84-89
Publikováno v:
In World Development February 2015 66:254-268
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Street food environmental sustainability in a urbanizing global south: A social practice perspective
Autor:
Vignola, Raffaele, Oosterveer, Peter
Publikováno v:
NARCIS
Frontiers in Sustainable Food Systems, 6
Frontiers in Sustainable Food Systems 6 (2022)
Frontiers in Sustainable Food Systems, 6
Frontiers in Sustainable Food Systems 6 (2022)
Selling and buying street food is an every-day practice for millions of urban poor living in cities across Africa, Asia, and Latin America. These practices are embedded in social routines (e.g., for producing food to consuming it and disposing waste)