Zobrazeno 1 - 10
of 153
pro vyhledávání: '"Vigentini, Ileana"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Fracassetti, Daniela, Di Canito, Alessandra, Bodon, Rebecca, Messina, Natalia, Vigentini, Ileana, Foschino, Roberto, Tirelli, Antonio
Publikováno v:
In Trends in Food Science & Technology June 2021 112:547-558
Autor:
Di Canito, Alessandra, Altomare, Alessio, Giuggioli, Nicole, Foschino, Roberto, Fracassetti, Daniela, Vigentini, Ileana
Publikováno v:
Foods; Aug2024, Vol. 13 Issue 15, p2380, 17p
Autor:
Cordero-Bueso, Gustavo1 (AUTHOR) gustavo.cordero@uca.es, Vigentini, Ileana2 (AUTHOR) ileana.vigentini@unimi.it, Foschino, Roberto2 (AUTHOR) roberto.foschino@unimi.it, Maghradze, David3 (AUTHOR) david.maghradze@gmail.com, Ruiz-Muñoz, Marina1 (AUTHOR) jesusmanuel.cantoral@uca.es, Benitez-Trujillo, Francisco4 (AUTHOR) quico.benitez@uca.es, Cantoral, Jesús M.1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Fungi. Apr2022, Vol. 8 Issue 4, p410-410. 17p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Picozzi, Claudia, Meissner, Daniel, Chierici, Margherita, Ehrmann, Matthias A., Vigentini, Ileana, Foschino, Roberto, Vogel, Rudi F.
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 2 June 2015 202:48-53
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Vigentini, Ileana, De Lorenzis, Gabriella, Picozzi, Claudia, Imazio, Serena, Merico, Annamaria, Galafassi, Silvia, Piškur, Jure, Foschino, Roberto
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 15 June 2012 157(1):6-15
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 15 February 2012 153(3):388-394