Zobrazeno 1 - 10
of 130
pro vyhledávání: '"Vieu J"'
Autor:
Goldstein, F. W., Chumpitaz, J. C, Guevara, J. M., Papadopoulou, B., Acar, J. F., Vieu, J. F.
Publikováno v:
The Journal of Infectious Diseases, 1986 Feb 01. 153(2), 261-266.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/30105357
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sanborn, Warren R., Vieu, J.-F., Komalarini, S., Sinta, Trenggonowati, R., Kadirman, I. L., Sumarmo, Aziz, Abdel, Sadjimin, T., Triwibowo, Atas, Ayam, Sutrisna
Publikováno v:
Journal of Hygiene; Feb1979, Vol. 82 Issue 1, p143-153, 11p
Publikováno v:
Antimicrobial Agents and Chemotherapy; June 1990, Vol. 34 Issue: 6 p1244-1248, 5p
Publikováno v:
Journal of International Medical Research; November 1984, Vol. 12 Issue: 6 p364-368, 5p
Publikováno v:
Journal of Clinical Microbiology; February 1990, Vol. 28 Issue: 2 p170-176, 7p
Publikováno v:
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
Repositório Científico de Acesso Aberto de Portugal (RCAAP)
instacron:RCAAP
The pyocing—typing of 418 Ps. aeruginosa from several Hospitais in Lisbonne has been done with the Gillies and Govan method; 69% Portuguese strains are in pyocinotypes nº 1, 3, 5 and 7; 16% are in 24 other pyocinotypes. Four new pyocinotypes were
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::6570941f2fb66c1b6f460dcf534fda2b
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 57, Iss 4, Pp 409-414 (2006)
The effect of roasting at high temperatures on the Vitamin E in hulled gourd seeds of Cucurbita pepo was studied. Roasting at 140°C for 5 min induced a swelling of the seed with an increase in volume of 43 %, and a weight loss of 6.5 %.The seed acqu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a5f6a6ca63134b3c8f9d5c9d93baad4e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.