Zobrazeno 1 - 10
of 28
pro vyhledávání: '"Vieira, Manoela Alano"'
Autor:
Vieira, Manoela Alano
Publikováno v:
Repositório Institucional da UFSCUniversidade Federal de Santa CatarinaUFSC.
Dissertação (mestrado) - Universidade Federal de Santa Catarina, Centro de Ciências Agrárias. Programa de Pós-Graduação em Ciência dos Alimentos.
Made available in DSpace on 2012-10-22T22:58:40Z (GMT). No. of bitstreams: 1 238062.pdf: 58
Made available in DSpace on 2012-10-22T22:58:40Z (GMT). No. of bitstreams: 1 238062.pdf: 58
Externí odkaz:
http://repositorio.ufsc.br/xmlui/handle/123456789/89550
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Vieira, Manoela Alano
Publikováno v:
Repositório Institucional da UFSCUniversidade Federal de Santa CatarinaUFSC.
Tese (doutorado) - Universidade Federal de Santa Catarina, Centro de Ciências Agrárias, Programa de Pós-Graduação em Ciência dos Alimentos, Florianópolis, 2009
Made available in DSpace on 2012-10-24T15:41:02Z (GMT). No. of bitstreams: 1 2
Made available in DSpace on 2012-10-24T15:41:02Z (GMT). No. of bitstreams: 1 2
Externí odkaz:
http://repositorio.ufsc.br/xmlui/handle/123456789/93043
Autor:
Vieira, Manoela Alano1 (AUTHOR), Maraschin, Marcelo2 (AUTHOR), Rovaris, Ângela Angeloni1 (AUTHOR), Amboni, Renata Dias de Mello Castanho1 (AUTHOR), Pagliosa, Cristiane Manfé1 (AUTHOR), Xavier, José Júnior Mendonça1 (AUTHOR), Amante, Edna Regina1 (AUTHOR) eamante@cca.ufsc.br
Publikováno v:
Food Additives & Contaminants. Part A: Chemistry, Analysis, Control, Exposure & Risk Assessment. Jun2010, Vol. 27 Issue 6, p776-782. 7p. 1 Chart, 2 Graphs.
Autor:
Da Silva, Emerson Augusto1, Vieira, Manoela Alano1, Vieira, Eduardo Alano2, Amboni, Renata Dias De Mello Castanho1, Amante, Edna Regina1 eamante@cca.ufsc.br, Teixeira, Evanilda1
Publikováno v:
Journal of Food Process Engineering. Dec2007, Vol. 30 Issue 6, p746-756. 11p. 5 Charts.
Autor:
Vieira, Manoela Alano
Publikováno v:
Repositório Institucional da UFSC
Universidade Federal de Santa Catarina (UFSC)
instacron:UFSC
Universidade Federal de Santa Catarina (UFSC)
instacron:UFSC
Tese (doutorado) - Universidade Federal de Santa Catarina, Centro de Ciências Agrárias, Programa de Pós-Graduação em Ciência dos Alimentos, Florianópolis, 2009 A erva-mate (Ilex paraguariensis) é uma espécie nativa da Argentina, Brasil e Par
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::d5c26ecce36d6044ec8aa14d857f0b11
http://repositorio.ufsc.br/xmlui/handle/123456789/93043
http://repositorio.ufsc.br/xmlui/handle/123456789/93043
Autor:
Podestá, Rossana, Pagliosa, Cristiane Manfé, Vieira, Manoela Alano, Provesi, João Gustavo, Amante, Edna Regina, Zeni, Ana Lúcia Bertarello, Raitz, Ismael, Rebelo, Ricardo Andrade
Publikováno v:
Food Science and Technology, Volume: 31, Issue: 3, Pages: 710-713, Published: SEP 2011
Plum (Prunus salicina Lindl. cv. Harry Pickstone), a China indigenous fruit, is widely produced and consumed in countries such as Japan and Brazil. The practice of thinning is common in horticulture and the fruits removed are discarded as waste. Like
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______608::f96f5d6f558694982992643322c77bd0
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0101-20612011000300024&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0101-20612011000300024&lng=en&tlng=en
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.