Zobrazeno 1 - 10
of 32
pro vyhledávání: '"Vidal‐Albalat, Andreu"'
Publikováno v:
Advanced Synthesis & Catalysis; Mar2024, Vol. 366 Issue 5, p1032-1043, 12p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Stael, Simon, Sabljić, Igor, Audenaert, Dominique, Andersson, Thilde, Tsiatsiani, Liana, Kump, Robert P., Vidal-Albalat, Andreu, Lindgren, Cecilia, Vercammen, Dominique, Jacques, Silke, Nguyen, Long, Njo, Maria, Fernández-Fernández, Álvaro D., Beunens, Tine, Timmerman, Evy, Gevaert, Kris, Van Montagu, Marc, Ståhlberg, Jerry, Bozhkov, Peter V., Linusson, Anna
Publikováno v:
Proceedings of the National Academy of Sciences of the United States of America; 5/30/2023, Vol. 120 Issue 22, p1-12, 59p
Autor:
Blom, Jakob1, Vidal ‐ Albalat, Andreu1, Jørgensen, Julie1, Barløse, Casper L.1, Jessen, Kamilla S.1, Iversen, Marc V.1, Jørgensen, Karl Anker1 kaj@chem.au.dk
Publikováno v:
Angewandte Chemie. 9/18/2017, Vol. 129 Issue 39, p11993-11997. 5p.
Publikováno v:
Studies in Natural Products Chemistry
Cathepsins are proteases found in all animals as well as other organisms. There are approximately a dozen members of this family, which are distinguished by their structure, their catalytic mechanism, and which proteins they cleave. Most of the membe
Autor:
Sánchez-Bel, Paloma, Sanmartín, Neus, Pastor, Victoria, Mateu Garcia, Diego, Cerezo García, Miguel, Vidal-Albalat, Andreu, Pastor Fernández, Julia, Pozo, Maria J., Flors, Victor
In low nutritive environments, the uptake of N by arbuscular mycorrhizal (AM) fungi may confercompetitive advantages for the host. The present study aims to understand how mycorrhizaltomato plants perceive and then prepare for an N depletion in the r
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1500::9d56d5f3173f697676b9e68c33aa8adb
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Studies in Natural Products Chemistry 2016 50:179-213