Zobrazeno 1 - 10
of 361
pro vyhledávání: '"Vicianin"'
Publikováno v:
Plant Physiology, 1988 Feb 01. 86(2), 322-324.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/4271130
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jayant G. Tatake, Charlotte Ressler
Publikováno v:
Journal of agricultural and food chemistry. 49(10)
When young rats were fed a diet containing common vetch seed for 1 month, they excreted in the urine approximately 7 times more thiocyanate than they had ingested. Vicianin, prunasin, and beta-cyanoalanine were identified as principal dietary sources
Publikováno v:
Plant and Cell Physiology. 48:938-947
The cyanogenic disaccharide glycoside, vicianin [mandelonitrile b-vicianoside (6-O-a-L-arabinopyranosyl-b-D-glucopyranoside)], is accumulated in seeds of Vicia angustifolia var. segetalis. Vicianin hydrolase (VH) catalyzes the hydrolysis of vicianin
Publikováno v:
Plant & Cell Physiology. Jul2007, Vol. 48 Issue 7, p938-938. 1p.
Publikováno v:
Zeitschrift für Naturforschung C. 39:232-239
Mature black cherry (Prunus serotina Ehrh.) seeds accum ulate high levels of the cyanogenic disaccharide (R)-amygdalin. Extracts from these seeds contain two β-glycosidases which have been identified and completely resolved by DEAE-cellulose ion-exc