Zobrazeno 1 - 10
of 189
pro vyhledávání: '"Vicia ervilia"'
Autor:
Vikentia Fragkiadaki, Efstathia Lazaridi, María J. Suso, Antonios Tsagkarakis, F. Javier Ortiz-Sánchez, Penelope J. Bebeli
Publikováno v:
Ecologies, Vol 4, Iss 3, Pp 595-613 (2023)
Plant–pollinator interactions research can assist in the development of more ecologically friendly crop breeding methods, leading to enhanced global food security. In the present study, we have aimed to assess fifteen floral traits as insect attrac
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a088fdeada524718870c6c3d34d651fc
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Marziyeh Taghavi, Akbar Taghizadeh, Yousef Mehmannavaz, Ali Hoseinkhani, Hamid Mohammadzadeh, Muhlis Macit, Valiollah Palangi, Maximilian Lackner
Publikováno v:
Fermentation, Vol 9, Iss 5, p 419 (2023)
Using nylon bag techniques, Cornell net carbohydrates and protein systems (CNCPS), and scanning electron microscopy, the authors examined the digestibility and structure of Vicia ervilia (ervil, bitter vetch) after steam flaking, roasting, and microw
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b91742e452984f42af71f7c8c744f6a5
Autor:
Masoom Hatamikia, Saber Abbaszadeh, Amir Hossein Elhamirad, Elham Azarpazhooh, Parvin Sharayei
Publikováno v:
Journal of HerbMed Pharmacology, Vol 8, Iss 4, Pp 314-319 (2019)
Introduction: Vicia ervilia, known as bitter vetch is an ancient grain legume crop from Poaceae family. Due to its low cost and production capability in Iran and having high protein content, the resulted flour and its protein products can be evaluate
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7c8e991ecf244c23885a467cbc48f536
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.