Zobrazeno 1 - 10
of 1 311
pro vyhledávání: '"Vicia L."'
Publikováno v:
Биотехнология и селекция растений, Vol 7, Iss 3, Pp 5-18 (2024)
Background. Due to its simplicity and good reproducibility, SDS-electrophoresis of seed proteins is widely used for investigating the gene pool of legumes and other plants, for species and varietal identification, analyzing the intraspecific variabil
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/73458e5cb09e46ec9bf44eb1c1037feb
Publikováno v:
Caryologia, Vol 76, Iss 4 (2024)
As part of the evaluation and valorization of plant genetic resources of fodder and pastoral interest in Algeria, seventeen (17) natural populations belonging to six (06) species of the genus Vicia (Vicia sativa, Vicia disperma, Vicia monardii, Vicia
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d5829afffa2a4eff9da21f12aa01a72b
Autor:
حسین عبدي1 ho.abdi@urmia.ac.ir, مژگان تبریزي وند2 tabrizivand@gmail.com, خشنود علیزاده3 khoshnod2000@yahoo.com, صادق شهبازي دورب4 sadeqshahbazy@yahoo.com
Publikováno v:
Taxonomy & Biosystematics. Summer2023, Vol. 15 Issue 55, p19-34. 16p.
Publikováno v:
مجلة جامعة تشرين للدراسات والبحوث العلمية، سلسلة العلوم البيولوجية, Vol 46, Iss 2 (2024)
أكدت الدراسة أن بذور الأنواع المدروسة لا سويدائية تتوضع المدخرات (النشوية والبروتينية) فيها ضمن الفلقتين يحتل النشاء المساحة الأكبر منه
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4759a911a4ef40eaac59f106c71f2214
Publikováno v:
Journal of Agricultural Sciences, Vol 28, Iss 3, Pp 518-524 (2022)
The genus vetch (Vicia L.) is grown worldwide for fodder, hay, grain and silage, and rich in protein, mineral substances, vitamins and an essential source of roughage in animal husbandry. However, genetic characterization studies in vetch are minimal
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e7a77bd802fd495db1dd58c6daa4e143
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
YILDIRIM, Cebrail1, OKUMUŞ, Onur2, UZUN, Satı2, TURKAY, Şeyda Nur1, SAY, Ahmet1, BAKIR, Melike1 melikecu@gmail.com
Publikováno v:
Journal of Agricultural Sciences / Tarim Bilimleri Dergisi. 2022, Vol. 28 Issue 3, p518-524. 7p.
Publikováno v:
Turkish Journal of Agriculture: Food Science and Technology, Vol 9, Iss 10, Pp 1831-1839 (2021)
Leguminosae or Fabaceae is the third-largest flowering plant family and is important in terms of both food production and soil fertility. Wild Vicia species and the genetic diversity of the Southeastern Anatolia Region provide an invaluable resource
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/916f529c38f1414c8af855ad704f0599
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.