Zobrazeno 1 - 10
of 30
pro vyhledávání: '"Viana ML"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Anadenanthera colubrina (Vell.) Brenan var. cebil (Griseb.) Altschul is a tree species in South America important for its cultural, economic, and medicinal uses. In addition, it represents a trace in memory of the forests that have decreased over the
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::649fb9098e15427ad9ff370ae8fd2eff
http://hdl.handle.net/10447/221884
http://hdl.handle.net/10447/221884
Autor:
Zanardi KR; Postgraduate Program in Food Science and Technology, Centre of Agricultural and Engineering Sciences, Federal University of Espirito Santo (Universidade Federal do Espírito Santo - UFES), Alto Universitário, Guararema, 29500-000, Alegre, ES, Brazil. neuzambc@gmail.com., Grancieri M; Postgraduate Program in Food Science and Technology, Centre of Agricultural and Engineering Sciences, Federal University of Espirito Santo (Universidade Federal do Espírito Santo - UFES), Alto Universitário, Guararema, 29500-000, Alegre, ES, Brazil. neuzambc@gmail.com.; Department of Pharmacy and Nutrition, Centre of Exact, Natural and Health Sciences, UFES, Alegre, ES, Brazil., Silva CW; Postgraduate Program in Food Science and Technology, Centre of Agricultural and Engineering Sciences, Federal University of Espirito Santo (Universidade Federal do Espírito Santo - UFES), Alto Universitário, Guararema, 29500-000, Alegre, ES, Brazil. neuzambc@gmail.com., Trivillin LO; Department of Veterinary Medicine, Centre of Agricultural and Engineering Sciences, UFES, Alegre, ES, Brazil., Viana ML; Department of Pharmacy and Nutrition, Centre of Exact, Natural and Health Sciences, UFES, Alegre, ES, Brazil., Costa AGV; Postgraduate Program in Food Science and Technology, Centre of Agricultural and Engineering Sciences, Federal University of Espirito Santo (Universidade Federal do Espírito Santo - UFES), Alto Universitário, Guararema, 29500-000, Alegre, ES, Brazil. neuzambc@gmail.com.; Department of Pharmacy and Nutrition, Centre of Exact, Natural and Health Sciences, UFES, Alegre, ES, Brazil., Costa NMB; Postgraduate Program in Food Science and Technology, Centre of Agricultural and Engineering Sciences, Federal University of Espirito Santo (Universidade Federal do Espírito Santo - UFES), Alto Universitário, Guararema, 29500-000, Alegre, ES, Brazil. neuzambc@gmail.com.; Department of Pharmacy and Nutrition, Centre of Exact, Natural and Health Sciences, UFES, Alegre, ES, Brazil.
Publikováno v:
Food & function [Food Funct] 2023 Oct 02; Vol. 14 (19), pp. 9000-9017. Date of Electronic Publication: 2023 Oct 02.
Autor:
Gomes AF; Food Science and Technology Program, Federal University of Espirito Santo, Alegre, ES, Brazil., Viana ML; Department of Pharmacy and Nutrition, Federal University of Espirito Santo, Alegre, ES, Brazil., Vaz-Tostes MDG; Department of Pharmacy and Nutrition, Federal University of Espirito Santo, Alegre, ES, Brazil., Costa NMB; Food Science and Technology Program, Federal University of Espirito Santo, Alegre, ES, Brazil; Department of Pharmacy and Nutrition, Federal University of Espirito Santo, Alegre, ES, Brazil. Electronic address: neuzambc@gmail.com.
Publikováno v:
Nutrition research (New York, N.Y.) [Nutr Res] 2023 Oct; Vol. 118, pp. 85-93. Date of Electronic Publication: 2023 Aug 02.