Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"Viana, Mayra Monteiro"'
Autor:
Viana, Mayra Monteiro
Indústrias de alimentos têm se empenhado para o lançamento de produtos com atributos de saudabilidade, em resposta ao ganho de consciência de consumidores. No Brasil, o meio acadêmico também tem se esforçado para contribuir na viabilização t
Autor:
Watanabe, Eluiza Alberto de Morais, Nascimento, Caroline Rodrigues do, Freitas, Michele Gasparoto Moreira Teixeira de, Viana, Mayra Monteiro
Publikováno v:
British Food Journal, 2021, Vol. 124, Issue 3, pp. 1022-1045.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/BFJ-01-2021-0045
Publikováno v:
British Food Journal, 2020, Vol. 123, Issue 1, pp. 125-142.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/BFJ-02-2020-0160
Autor:
Viana, Mayra Monteiro1,2 (AUTHOR) mayra.viana@alumni.usp.br, Polizer Rocha, Yana Jorge3 (AUTHOR), Trindade, Marco Antonio3 (AUTHOR), Alfinito, Solange1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Sensory Studies. Feb2021, Vol. 36 Issue 1, p1-11. 11p.
Publikováno v:
In LWT - Food Science and Technology December 2014 59(2) Part 2:1227-1232
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.